Job: Grafisk Designer

Grafisk Designer/-koordinator

Har du interesse for lægemidler, kosttilskud og hudpleje? Så er det måske hos STADA Nordic du fremover skal bruge dine grafiske kompetencer inden for artwork og artwork-koordinering. Den nye grafiker bliver bl.a. ansvarlig for emballage og pakke-materialer til både lægemidler og consumer HealthCare produkter i samarbejde med registreringsafdelingen og hovedkvarteret. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. 

Arbejdsopgaverne: 

 • Artwork – opsætning, korrektur og koordinering af pakkematerialer til lægemidler i samarbejde med virksomhedens hovedkontor og mange produktionssteder rundt om i Verden (i overensstemmelse med virksomhedens designmanual)
 • Design og produktion af materialer til andre produkter
 • Ad-hoc opgaver inden for markedsføring (udarbejdelse af plakater, brochurer, leaflets, roll-ups, messematerialer m.v.)
 • Input til virksomhedens elektroniske platforme

Design af emballage til lægemidler er underlagt restriktioner for at sikre, at emballagen lever op til kravene til gældende lovgivning, kvalitet, stabilitet, sikkerhed, miljø, brugervenlighed og -ønsker, så her er grafisk indsigt, overblik, struktur og gode koordineringsevner afgørende. Det er ikke svært, og der er kolleger på kontoret, der gerne hjælper med de formelle krav. J Der er mere plads til kreativitet inden for virksomhedens andre produktområder.

 

Den nye medarbejder:
Du bliver en vigtig del af teamet på det Nordiske hovedkontor i Herlev, og du får sammen med kontorets anden grafiker stor indflydelse på arbejdet. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og kan bevare overblikket, også når der er mange opgaver i gang samtidig.

 

Du er positiv og har let ved at etablere relationer til andre, og du ser kommunikation og samarbejde med kolleger – også i udlandet – som en ekstra spændende udfordring i stillingen.  

 

Du har en flerårig grafisk uddannelse. Erfaring fra en lægemiddelvirksomhed og kendskab til GMP og FMD ses som en fordel.

 

Kvalifikationer:

 • Ansvarsbevidst og god til at planlægge og koordinere og få dine projekter ført ud i livet – til tiden
 • Kvalitetsbevidst, opsøgende, energisk, vedholdende – og kreativ
 • Erfaring med emballagedesign og manualer
 • En god problemløser, der ikke mister modet ved udfordringer i jobbet
 • Selvstændig, men du vil også gerne samarbejde på tværs i organisationen og hjælpe dine kolleger – et must i en mindre organisation.
 • Du deler gerne både information og erfaring med kollegerne i teamet – og i virksomheden
 • Lyst og energi til at være med i den fortsatte udvikling af virksomheden, der er vokset kraftigt de senere år
 • Gode IT-kvalifikationer – Adobe CSS-pakken. Vi ser gerne du kan WordPress eller andet CMS-system, men det er ikke et krav– og så selvfølgelig Word, Excel og Outlook
 • Engelsk på godt niveau både mundtligt og skriftligt og gerne forståelse for norsk og svensk

 

Hvad kan STADA Nordic tilbyde?
En veldrevet organisation, en god stemning og en direkte kommunikationsform. STADA Nordic holder til i lyse og venlige kontorer i Herlev med gode parkeringsforhold. Stada Nordic er et firma i vækst, med mange produktlanceringer, så der er rigtig travlt.

 

Der vil være et internt introduktionsprogram evt. suppleret med træning på STADA’s hovedkontor.

Løn- og ansættelsesvilkår aftales individuelt, og du vil naturligvis få del i firmaets personalegoder. STADA Nordic har interne talent-programmer og tilbyder relevant efteruddannelse.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte Henriette Kalmeyer på telefon 20 44 42 35 ellers send en ansøgning til mail@stada.dk sammen med dit CV. Der holdes løbende ansættelsessamtaler.

STADA er en international virksomhed repræsenteret i mere end 30 lande. STADA Nordic har kontor i Herlev og dækker aktiviteterne i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. Virksomheden driver engroshandel med lægemidler.

STADA markedsfører originale og generiske lægemidler samt medical device og apoteksprodukter. På kontoret i Herlev er der ca. 25 medarbejdere.

 

 

© 2018 STADA Nordic